Háje

Navštivte naše hřiště

Háje

50°11′ 0.27″ N, 12°52′ 55.72″ E

Háje 89, 360 01 Karlovy Vary

721 157 534

info@golfhaje.com

www.golfhaje.com

Golfisté v Karlovarském kraji mají štěstí na nádherná hřiště, za které si ale často musí připlatit. To však není případ resortu Háje, tedy jen co se ceny týče.

Ne nadarmo ho mají hráči rádi za velmi přijatelný poměr cena/výkon. V nadmořské výšce nad 500 metrů se zde nedaleko Stanovické přehrady rozprostírá v přirozeně členitém terénu devítijamkové hřiště v chráněné krajinné oblasti Slavkovského lesa, které se vyznačuje dlouhými tří a pětipary, ale naopak relativně kratšími čtyřpary.

Dominantou hřiště je prstencový vodní příkop kolem greenu deváté jamky. V létě roku 2012 bylo dostavěno zázemí klubu včetně nové klubovny.
Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Golfová obuv

Golfová obuv je obuv speciálně upravená pro hraní golfu. Úpravy spočívají ve zpevnění podrážky i kůže boty. Na podrážce pak také často bývají hřeby nebo kolíky z plastu nebo kovu, tzv. spiky, které hráčům zaručují stabilitu při odpalu.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde