Krásný Dvůr

Navštivte naše hřiště

Krásný Dvůr

50°14′ 34.38″ N, 13°21′ 19.27″ E

Červená hájenka 1, 439 72 Krásný Dvůr

777 234 006

rytzko@volny.cz

www.golfkd.cz

Golfový klub byl založen v roce 1993 jako občanské združení zájemců o golf jako o lidovou zábavu. Už od počátku se klub zaměřuje na budování příjemného prostředí pro zájemce, kteří chtějí svůj volný čas trávit v příjemném prostředí přírodního golfového hřiště.

K absolvování plných 18 jamek se musí obejít 6ti jamkové hřiště třikrát. Jelikož je hřiště součástí zámeckého parku je možné kromě procházky navštívit i státní zámek Krásný Dvůr.

Naše hřiště se nachází na rovinatém návrší v parku jehož součástí je Gotická kaple Kamený důl \"Rozhledna\" (nově zrekonstruovaná 2017, již můžete navštívit, z rozhledny je daleký výhled do okolí ). 

Jamky jsou zde dlouhé od 90 do 280m, takže si golfista může procvičit jak krátkou hru tak i dlouhé rány driverem

Navštívit hřiště



Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

Driving Range

Kroky začínajících hráčů směřují nejčastěji na driving range. Jedná se o cvičnou louku s řadou odpališť, kde bok po boku trénují jak profesionálové, tak začátečníci. Začínající golfisté odpalují ze speciálních rohoží, naopak zkušení hráči preferují hrát své míčky z trávy. Při odpalování z trávy je nutné přesně dodržet pokyny hřiště a míče odpalovat pouze z vyznačených míst.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde