HRAJEME! Pojďte na golf!

Golf má zelenou a vy s ním! Česká golfová hřiště se teď otevírají všem, nejen golfistům. Možná golf ještě nehrajete, ovšem teď máte parádní příležitost si ho vyzkoušet. A co víc - provětrat si hlavu a zasportovat si na čerstvém vzduchu v krásném prostředí. Vyzkoušejte si hřiště, která jsou otevřená všem začátečníkům i bez jakéhokoliv golfového umění - na tzv. akademiích. Pokud máte ve svém okolí nějakého golfistu, vyrazte třeba s ním.

Na golfových akademiích si můžete zahrát, aniž byste potřebovali tzv. „zelenou kartu“, která vás opravňuje ke vstupu na opravdové velké hřiště. Akademie jsou zkrácená hřiště, většinou jen s tříparovými jamkami. Nejsou ale určeny pouze pro začátečníky, využívají se také k tréninku krátkých přihrávek a puttů.

Monitorujeme pro vás aktuální informace na takových hřištích.
Vyhledejte si své hřiště ve svém okolí na naší mapě hřišť.

Hledejte naši modrou ikonku Bav se golfem. Aktuální informace a podmínky najde na kartě každého takového hřiště.


Zajímavosti

Jak začít s golfem? Na co se ptáte, před první návštěvou.

Předpokládejme, že jste v golfovém prostředí naprostý nováček. A v duchu možná trochu tápete, co vlastně je nutné splnit, než se poprvé pokusím odpálit golfový míček? Na co se máte zeptat, až zavoláte na recepci...

všechny zajímavosti

Víte, že

golfový míček - dimply

Důlkům na golfovém míčku se říká dimply (z anglického dimple – důlek, jamka). Na každém míčku jich bývá obvykle něco mezi 300 až 500 a pomáhají zlepšovat aerodynamiku při letu. Bylo prokázáno, že proti hladké kouli má takto tvarovaný míček až dvojnásobný dolet! Původně byly dimply čtvercové, až na začátku 30. let byly nahrazeny kulatými, jak je známe dnes.

číst další

Hřiště

Navštivte jedno z 117 hřišť

Navštivte jedno
z 117 hřišť

Zde nalezneš golfová hřitě zapojená do Bav se golfem...

všechna hřiště
© Bav se golfem 2024

 

Zadej lokalitu

 

Po zadání tvé lokality ti zobrazíme nabídku nejbližších golfových hrišť. Najdi si svůj balíček a začni hrát golf!

Loading...

Pokračujte zde